My Photo
Name:
Location: Saku, Estonia

Monday, September 11, 2006

Kana-aedviljapada sinihallitusjuustuga

Kogus neljale
600g kanafileed
1 väike brokolipea
1 väike lillkapsapea
50 g suhkruhernest
1 paprika
pool suvikõrvitsat
pool porruvart
praadimiseks natuke õli
300 ml 10% rõõska koort
100 g sinihallitusjuustu

Maitsestamiseks:
sweet Chilli kastet
soola
musta pipart

Serveerimiseks:
250g sõmerat riisi
100g puhastatud metsapähkleid
värsket tüümiani

1. Lõika kanafilee kuubikuteks ning prae kiirelt pannil. Maitsesta soola ja pipraga. Vala haudepotti koor ja kuumuta keemisieni. Lisa tükkideks murendatud juust. Kui see on sulanud, lisa kanafileed ning jäta see kõik potti tasasel tulel hauduma.
2. Kuumuta pannil kuumas väheses õlis korraks läbi paprikatükid, porrurattad, suvikõrvitsa kuubikud. Lisa köögiviljad koorekastmele.
3. Tükelda lillkapsas ja brokoli väiksemateks õisikuteks, hernekaunadelt lõika vajaduse korral varrekohad ning lisa hautisele. Kuumuta köögivilju täpselt niipalju, kui pehmeks soovid köögiviljad jätta. Maitsesta viimaks soola, pipra ja tšillikastmega.
4, Riisi valmistamiseks keeda riis, jahuta see külma veega ja nõruta siis sõelal. Kuumuta pannil väheses õlis purustatud sarapuupähklid (see toob maitse paremini esile) ja lisa riis. Sega kõik hästi läbi ja serveeri koos hautisega.

selle näpsasin eesti ekspessist

0 Comments:

Post a Comment

<< Home