Kräsupea
Kräsupea on kindel lemmik, lihtne teha ja tuleb alati hästi välja.
2 muna
1 kl suhkrut
1,5 kl jahu
1 tl soodat
200 g hapukoort (kasutan tavaliselt selle asemel petti)
Taigen jagada kahte kaussi, ühte kaussi lisada 1,5 spl kakaod. Taigent tuleb kokku ehmatavalt vähe, aga kokku tuleb normaalse suurusega kook.Pruuni tainast küpsetada ümmarguses lahtikäivas vormis. Lõigata kaheks kettaks. Põhi tuleb mul tavaliselt üliõhuke.Hele taigen küpsetada suure ahjuplaadi peal küpsetuspaberil. Hele lõigata kuubikuteks, panna kaussi, segada 600 g hapukoore või maitsestamata jogurtiga. Tumedate põhjade vahele määrida rohkelt hapukoort ja peale ka, siis valada sinna hunnikusse peale valgete kuubikute-hapukoore segu. Peale valada (niristada) kaunilt ¹okolaadi glasuur. lasta seista külmkapis järgmise päevani või mõned tunnid.
Hea šhokolaadi glasuur
2 spl hapukoort
50 g margariini
1 dl suhkrut
1 spl kakaod
Margariin sulatada, lisada teised ained, natuke keeta ja siis valada koogile.
Selle hankisin perekooli kööginurgast Ssille-lt
2 muna
1 kl suhkrut
1,5 kl jahu
1 tl soodat
200 g hapukoort (kasutan tavaliselt selle asemel petti)
Taigen jagada kahte kaussi, ühte kaussi lisada 1,5 spl kakaod. Taigent tuleb kokku ehmatavalt vähe, aga kokku tuleb normaalse suurusega kook.Pruuni tainast küpsetada ümmarguses lahtikäivas vormis. Lõigata kaheks kettaks. Põhi tuleb mul tavaliselt üliõhuke.Hele taigen küpsetada suure ahjuplaadi peal küpsetuspaberil. Hele lõigata kuubikuteks, panna kaussi, segada 600 g hapukoore või maitsestamata jogurtiga. Tumedate põhjade vahele määrida rohkelt hapukoort ja peale ka, siis valada sinna hunnikusse peale valgete kuubikute-hapukoore segu. Peale valada (niristada) kaunilt ¹okolaadi glasuur. lasta seista külmkapis järgmise päevani või mõned tunnid.
Hea šhokolaadi glasuur
2 spl hapukoort
50 g margariini
1 dl suhkrut
1 spl kakaod
Margariin sulatada, lisada teised ained, natuke keeta ja siis valada koogile.
Selle hankisin perekooli kööginurgast Ssille-lt
0 Comments:
Post a Comment
<< Home