My Photo
Name:
Location: Saku, Estonia

Wednesday, September 20, 2006

Õuna-halvaakook

Taigen
225 g võid
120 g suhkrut
2 muna
5 dl jahu

Täidis
700 g hapukaid õunu
200 g halvaad

Katteks
2 sl suhkrut
1 muna
2 sl piima

Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa munad ja vahusta kohevaks massiks. Sõelu juurde jahu ja sega ühtlaseks. Keera taigen kilesse ning lase külmikus seista.Koori õunad, eemalda südamik ja viiluta.Rulli 2/3 taignast õhukeseks ning suru ettevalmistatud koogivormi põhja ning äärtele. Lao õunaviilud ja halvaa kihiti taignale. Järelejäänud taigen rulli koogivormi suuruseks ja tõsta täidise peale. Pintselda muna–piimaseguga ja puista üle suhkruga.Küpseta 40–45 min temperatuuril 180° C.

selle retsepti haakisin terevisooni Allanilt

0 Comments:

Post a Comment

<< Home