My Photo
Name:
Location: Saku, Estonia

Friday, September 22, 2006

Porgandi-virsiku marmelaad

150 g porgandeid
350 g virsikuid
1/2 dl värskelt pressitud sidrunimahla
300 g moosisuhkrut
1 tl peenestatud värsket ingverit
Koori porgandid ja lõika peenteks ribadeks. Keeda vees poolpehmeks (1 spl suhkrut 5 dl vee kohta) ja nõruta. Poolita ja puhasta virsikud kividest. Lõika virsikud õhukesteks viiludeks, need omakorda pooleks. Kuumuta porgandeid, virsikuid, sidrunimahla ja ingverit, kuni virsikud on peaaegu pehmed. Lisa moosisuhkur ja keeda tugevalt 2 minutit. Eemalda vaht ja pane kuumalt purki.


originaalis on see retsept pärit Pere ja Kodu retseptilisast Pereköök august 2000, aga mina copysin selle hoopiski kajakapesast

0 Comments:

Post a Comment

<< Home