My Photo
Name:
Location: Saku, Estonia

Tuesday, October 24, 2006

Kodujuustu–krevetipirukas

Põhi
2,5 dl jahu
½ tl soola
75 g võid
1 dl kodujuustu
Täidis
3 muna
250 g kodujuustu
200 g kooritud krevette
100 g riivjuustu
2 sl magusat tšillikastet
värsket hakitud tilli
soola pipart
Sega kokku jahu, sool, või ja kodujuust. Soovitavalt hoia taigen 20–30 min külmikus. Suru taigen võitatud koogi vormi äärtele ja põhjale. Küpseta 10 min.Täidise tegemiseks sega omavahel munad, kodujuust, krevetid, riivjuust, tšillikaste ja hakitud till. Soovi korral maitsesta soola ning pipraga. Vala segu eelküpsetatud põhjale ja küpseta veel 20–30 min.Serveeri soojalt.
ja retspt pärit jälle terevisooni hommikuköögist

0 Comments:

Post a Comment

<< Home