Kohupiimaküpsised
3 dl jahu
0,5 tl soola
0,5 tl soodat
250 g kohupiima
250 g võid
1 dl suhkrut
katteks1 muna
kaneelisuhkrut või suhkru–kaneelisegu
Sega omavahel jahu, sool ja sooda. Lisa kohupiim, pehme või ja suhkur. Sega ühtlaseks taignaks. Soovitavalt hoia taigen tunnike külmikus. Rulli taigen kergelt jahusel laual küpsetusplaadi suuruseks tükiks ja tõsta taignarulli abil küpsetusplaadile. Määri pealt lahtiklopitud munaga ja puista üle kaneelisuhkruga. Lõika taigen noa abil piklikeks tükkideks. Küpseta temperatuuril 200° C 15 min, eralda soojana üksteisest.
retsept on pärit terevisooni hommikuköögist
0,5 tl soola
0,5 tl soodat
250 g kohupiima
250 g võid
1 dl suhkrut
katteks1 muna
kaneelisuhkrut või suhkru–kaneelisegu
Sega omavahel jahu, sool ja sooda. Lisa kohupiim, pehme või ja suhkur. Sega ühtlaseks taignaks. Soovitavalt hoia taigen tunnike külmikus. Rulli taigen kergelt jahusel laual küpsetusplaadi suuruseks tükiks ja tõsta taignarulli abil küpsetusplaadile. Määri pealt lahtiklopitud munaga ja puista üle kaneelisuhkruga. Lõika taigen noa abil piklikeks tükkideks. Küpseta temperatuuril 200° C 15 min, eralda soojana üksteisest.
retsept on pärit terevisooni hommikuköögist
0 Comments:
Post a Comment
<< Home